Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayında

 

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Endonezya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’nın Bogor şehrinde Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto tarafından resmî törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makam aracını, Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişinde karşılayan süvariler, bina girişine kadar araca eşlik etti. Endonezyalı çocuklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makam aracından indiğinde Türk ve Endonezya bayraklarıyla selamladı.

Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı giriş kapısında karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto’nun tören alanındaki yerlerini almasının ardından, askerî bando iki ülkenin millî marşlarını çaldı ve top atışı yapıldı.

Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki karşılama töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto, heyetlerini birbirlerine takdim etti, bina girişinde Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi.

Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda şeref defterini de imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile baş başa görüşmeye geçti.

GENÇ GAZETECİLER ENDONEZYA

 



Benzer Haberler

TÜRKİYE, ULUSLARARASI DEMİRYOLU KORİDORLARININ KİLİT ÜLKESİ HALİNE GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeniden sefere başlayan İstanbul -Tahran-İslamabad (ITI) Yük Treni’nin, iki ülke arasındaki ticaretin gelişmesine yol

“Terörü Bölgemizden Söküp Atmak İçin Çetin ve Çok Taraflı Bir Mücadele Yürütüyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya Cumhurbaşkanı Widodo ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “DEAŞ ve FETÖ gibi mukaddes dinimizi kendi kirli amaçlarına alet

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ‘Enerji Tüketici Zirvesi’nde konuştu

Enerji Tüketici Zirvesi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji Tüketici Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, bu yılki toplantının temasının “iyi

seers cmp badge